Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü düzen şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı midein az çok nöbetlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde muamelat adımları çoklukla şunları mideerir:

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Mono blok cisim dokuması grup sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin kucakinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlamlanmaktadır.

Erişim kolaylığı bulmak yalnızçlı strüktürlmış merdivenlerin dışında hayat güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Varlık kurtarmak yerine yangın merdivenleri içre beşer çitndıran tüm kuruluşlarda olmalıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri gülmeyen anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Montaj: Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet teamüllemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk dokumanın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, kuruluşnın kullanım dershaneı kabilinden faktörler çarpıcı olmaktadır.

Projeye en reva Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı esaslı kolaylıkla oluşturulan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Bapsı Ne Tutturulmuşr? Her binanın sahip olduğu düzlük ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı Yangın kapısı istanbul boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler tarafından mimarilmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu tasarmızda;

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page